Raketpalen

Zonder trillingen boren

Wat zijn raketpalen?

Zonder trillingen boren is mogelijk. Dit is mogelijk middels raketpalen. Zieleman biedt u verschillende soorten varianten.

Raketpalen zijn stalen palen met een diameter van 114.3 x 4mm of 133 x 4.5mm. Met behulp van een snelslaghamer worden deze raketpalen zonder enige trillingen de grond in geboord en opgebouwd uit lengtes variërend van 1.0 tot 3.0 meter. Vervolgens worden de buizen aan elkaar bevestigd doormiddel van laswerk. Voor solide basis en perfect heiwerk worden ze tenslotte gevuld met beton. Het is van essentieel belang dat deze werkzaamheden met de nodige precessie en kennis worden uitgevoerd. Daar komen wij van Zieleman heiwerken in beeld. Wij zijn gespecialiseerd in heiwerken binnen beperkte ruimtes en beschikken over hypermoderne machines, waardoor u letterlijk op ons kunt bouwen. Benieuwd hoe het heien van raketpalen eruit ziet? Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten.

Waar wij raketpalen voor gebruiken

Wij werken met raketpalen in de volgende situaties:

  • Moeilijk bereikbare plekken voor grote heistellingen
  • Kleine paalbelastingen
  • Locaties waar het heien geen trillingen mag veroorzaken
  • Locaties waar de werkhoogte beperkt is
  • Geringe aan- en afvoerkosten

Raketpalen heibedrijf Zieleman

Prijs van raketpalen

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en vergt een unieke aanpak. Wij komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken, om samen met u tot een oplossing te komen die aansluit bij uw wensen. Aan de hand van ons bezoek kunnen wij een duidelijke offerte opstellen zonder verassingen achteraf. Bent u benieuwd wat wij van Zieleman Heiwerken voor u kunnen betekenen op het gebied van raketpalen of de prijs? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan