Raketpalen

Zonder trillingen boren

Raketpalen

Zonder trillingen boren is mogelijk middels raketpalen. Zieleman Heiwerken biedt u ze in verschillende soorten en maten. Vooral op locaties met een beperkte ruimte, is een raketpaal de ideale oplossing. Raketpalen zijn stalen palen met een diameter van 114.3 x 4mm of 133 x 4.5mm. Met behulp van een snelslaghamer worden deze raketpalen zonder enige trillingen de grond ingeboord en opgebouwd uit lengtes vari√ęrend van 1.0 tot 3.0 meter. Vervolgens worden de buizen aan elkaar bevestigd door middel van laswerk. Voor een solide basis en perfect heiwerk worden de raketpalen tenslotte gevuld met beton. Het is van essentieel belang dat deze werkzaamheden met de nodige precessie en kennis worden uitgevoerd. Daar komen wij van Zieleman Heiwerken in beeld. Wij zijn gespecialiseerd in heiwerken binnen beperkte ruimtes en beschikken over hypermoderne machines, waardoor u letterlijk op ons kunt bouwen. Benieuwd hoe het heien van raketpalen er bij uw project uit kan zien? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Waar gebruiken wij raketpalen voor?

Wij werken met dit soort palen in de volgende situaties:

  • Moeilijk bereikbare plekken voor grote heistellingen
  • Kleine paalbelastingen
  • Locaties waar het heien geen trillingen mag veroorzaken
  • Locaties waar de werkhoogte beperkt is
  • Geringe aan- en afvoerkosten

Raketpalen

Installatie van raketpalen

Het installeren van raketpalen werkt als volgt:

  1. De stalen buisbaal wordt geplaatst op het maaiveld, en wordt vervolgens door middel van heien op een bepaalde diepte gebracht. Dit gebeurd met een van onze hypermoderne heimachines .(Indien de werkruimte beperkt is, wordt de buispaal in gedeeltes aangebracht. Hierna worden de delen met behulp van laswerk aan elkaar bevestigd).
  2. Wanneer de buispaal de benodigde diepte heeft bereikt, wordt de wapening aangebracht.
  3. De stalen buispaal wordt gevuld met een betonspecie.
  4. Ten slotte wordt de raketpaal netjes afgewerkt.

Prijs van raketpalen

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en vergt een unieke aanpak. Wij komen graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken, om samen met u tot een oplossing te komen die aansluit bij uw wensen. Aan de hand van ons bezoek kunnen wij een duidelijke offerte opstellen zonder verassingen achteraf. Bent u benieuwd wat wij van Zieleman Heiwerken voor u kunnen betekenen op het gebied van raketpalen of de prijs? Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Overige diensten

Naast het installeren van raketpalen is Zieleman Heiwerken ook een deskundige op het gebied van de volgende diensten:

Mocht u meer informatie willen over bovenstaande diensten, schroom dan niet om een van onze specialisten raad te plegen! Wij dragen graag ons steentje bij aan een mooi resultaat.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Raketpalen

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan