Trillingsarm heiwerk

Heien zonder overlast

Trillingsarm heiwerk

Het heien van stalen buizen of buispalen brengt trillingen met zich mee. Met trillingsarm heien beperken wij de overlast voor zowel natuur als de omgeving tot een minimum. Wij van Zieleman Heiwerken staan bekend om trillingsarm heiwerk. Doordat er geheid wordt in de stalen buispaal zelf en niet er bovenop ontstaan er vrijwel geen trillingen. Door middel van elektrisch lassen worden de buizen aan elkaar verbonden. Doordat onze machine vrij klein van afmeting is, wordt er op de werkplek weinig schade gemaakt. Door deze speciale machine is ook heien binnen gebouwen voor ons geen enkel probleem.

Trillingsarm heien op alle locaties?

Wij kunnen dus met deze heimachine overal komen, maar mocht het niet zo zijn dan kan de machine ook met een kraan over een gebouw gezet worden. De lengte van de heipalen of stalen buispalen die wij heien is in feite onbeperkt. Wij kunnen dus buispalen aanbrengen tot op grote diepte. Door de buispalen met een goede sondering recht op de draagkrachtige bodemlaag neer te zetten, wordt het maximale draagvermogen bereikt. Met deze nieuwe machine kunnen wij nog sneller en efficiënter werken dan voorheen, zodat wij kunnen stellen dat wij voor een zeer scherpe prijs kunnen heien. Wij heien stalen buispalen met beton.

Meer weten over trillingsarm heiwerk?

Wilt u meer weten over het heien en daarbij zo weinig mogelijk trillingen veroorzaken? En hoe we dat bij u kunnen uitvoeren? Mail of bel ons dan gerust en geheel vrijblijvend en we vertellen u uiteraard graag meer!

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Heiwerken

Funderingstechnieken

Terras onderheien

Trillingsarm heiwerk

Stalen buispalen heien

Boorpalen aanbrengen

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan