Heiwerken

Bent u op zoek naar heiwerk in bijvoorbeeld Friesland, Gelderland of Flevoland? U bent bij Zieleman heiwerken aan het juiste adres. Wij zijn een heibedrijf dat heiwerken bouwt in heel Nederland.

Heiwerken van Zieleman

Het is altijd een bijzonder moment als de eerste paal van uw woning of uw bedrijfspand de grond in gaat. Wij staan graag met u en onze heiwerken aan de solide basis van uw nieuwe huis of bedrijfspand.

Manieren van heiwerken

Heiwerken kan op verschillende manieren. Elk project vraagt om een unieke aanpak en dus een ander type heiwerk. Neem nou een beperkte werkruimte of een ruimte waar een geluidsarm geheid moet worden. Wij van Zieleman Heiwerken komen persoonlijk bij u langs met stalen buispalen.

Verschillende palen

Elk project heeft een andere aanpak nodig. Zo zijn er ook verschillende palen voor verschillende heiwerken. Zo kan een heiwerk bestaan uit stalen buispalen en raketpalen. Wij kunnen palen heien voor u. Tevens zijn wij gespecialiseerd in:

  • Aanbouw
  • Bijkeuken
  • Serres
  • Carport
  • Tuinmuur
  • Garage
  • Funderingsherstel

IJzersterk in klein heiwerk

IJzersterk zijn in heiwerk, vooral in klein heiwerk. Moeilijk bereikbare ruimtes zijn voor ons geen probleem. Sterker nog, het is onze specialisatie. Heiwerken vormen de basis van uw woning of bedrijfspand, onze professionaliteit vormt de basis voor uw vertrouwen. Wij streven naar een optimale samenwerking met u om zo het maximale resultaat te behalen.

Heiwerk prijzen

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Zoals gezegd is elk project anders en vergt dan ook een unieke aanpak. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u en komen samen met u tot een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan