Stalen buispalen heien

Stalen buispalen heien

Stalen buispalen heien vindt vaak plaats op locaties met een beperkte werkruimte of werkhoogte, hierbij is het belangrijk dat het heien trillingsarm gebeurd. Denk u aan bestaande gebouwen, onder viaducten of in achtertuinen. Als de ruimte beperkt is passen wij van heibedrijf Zieleman ons aan door gebruik te maken van stalen buispalen.

Bent u op zoek naar een ervaren heibedrijf in bijvoorbeeld Friesland, Gelderland of Flevoland? Dan bent u bij Zieleman Heiwerken aan het juiste adres. Wij zijn een heibedrijf dat buispalen levert in heel Nederland. De stalen buispaal is de meest gebruikte paal wanneer de ruimte beperkt is. De buispaal wordt ter plekke op maat gemaakt. Dit is handig als het nog niet exact bekend is welke maat van toepassing is. Daarbij gebeurt het heien van buispaal vrijwel zonder trillingen.

Kenmerken stalen buispaal

Stalen buispalen hebben een aantal kenmerkende eigenschappen. De diktes van een buispaal kan variëren tussen een diameter van 219 millimeter tot en met 503 millimeter.

Hoe worden stalen buispalen geheid?

De heipalen worden onder de heistelling door middel van lassen gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat elke stalen buispaal geschikt is voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Het heien van een buispaal van staal gebeurt trillingsarm en met een laag geluidsniveau.

Vragen of meer informatie?

Wilt u graag meer weten over Zieleman heiwerken of een van onze diensten? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie, wij staan u graag te woord en bieden advies op maat.

Kosten van het heiwerk

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en elk project vergt een unieke aanpak. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u en komen samen met u graag tot een geschikte oplossing. Wilt u meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan