Stalen buispalen heien

Heiwerken in beperkte ruimtes

Stalen buispalen heien

Stalen buispalen heien is een ideale manier van heien in beperkte ruimtes. De stalen buispalen worden ter plekke op maat gemaakt en zijn daardoor erg handig als de exacte maten voor de palen niet bekend zijn. Het is dan ook de meest gebruikte paal in kleine ruimtes. Zieleman Heiwerken levert goed resultaat voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Hoe stalen buispalen heien?

Stalen buispalen heien vindt vaak plaats op locaties met een beperkte werkruimte of werkhoogte. Denk bijvoorbeeld aan bestaande gebouwen, viaducten en achtertuinen. De heipalen worden onder de heistelling gekoppeld door middel van lassen. Dit zorgt ervoor dat elke stalen buispaal geschikt is voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Het heien van een buispaal van staal gebeurt trillingsarm en met een laag geluidsniveau. Wij zijn gespecialiseerd in klein heiwerk, u kunt deze klus dan ook met goed vertrouwen aan Zieleman Heiwerken overlaten.

Met behulp van hypermoderne machines, die wij zelf ontwikkelen en produceren, voeren wij de werkzaamheden met hoge kwaliteit uit. Deze machines bieden ons de mogelijkheid om de stalen buispalen op verschillende manieren in de grond aan te brengen. Natuurlijk met minimale trillingen. Wij lossen bijzondere situaties op met creatieve werkwijze, uiteraard zonder in te leveren op kwaliteit. Bekijk eens onze projectenpagina, een krijg inzicht in ons werk.

Kenmerken stalen buispaal

De diktes van een buispaal kan variëren tussen een diameter van 219 millimeter tot en met 503 millimeter. Naast de verschillende diktes hebben stalen buispalen nog een aantal kenmerkende eigenschappen:

  • Hoge draagkracht
  • In verschillende lengtes mogelijk
  • Volledig grondverdringend

Stalen Buispalen Heien Door Zieleman Heiwerken

Funderingsherstel

Ook bij funderingsherstel komt het heien van stalen buispalen vaak voor. Bij een gezakte of instabiele fundering is het essentieel dat een funderingsherstel plaatsvindt. Dit voorkomt onveilige situaties. Staat uw ondergrond scheef? Of ziet u scheuren in de muur? Dan kan het zijn dat de huidige fundering herstel nodig heeft. Zodra u problemen in de funderen vermoed raden wij aan een expert erbij te roepen. Een expert komt dan op locatie en stelt het probleem vast. Afhankelijk van de bodem wordt de fundering aan de hand van de juiste methode gestabiliseerd. Het is erg belangrijk om actie te ondernemen om schade en gevaarlijke situaties te voorkomen.

Elektrisch stalen buispalen heien

Wij omarmen sinds kort nu ook elektrisch heien als een milieuvriendelijke alternatief voor traditionele methoden. Door over te schakelen naar elektriciteit in plaats van dieselbrandstof, verminderen weniet alleen schadelijke uitstoten, maar minimaliseren we ook geluidsoverlast en trillingen, wat gunstig is voor de omgeving en de natuur. Deze overstap benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en draagt bij aan een schonere bouwsector. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kom dan in contact met een van onze experts.

Kosten van stalen buispalen heien

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en elk project vergt een unieke aanpak. Samen met u bekijken wij graag alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Bent u benieuwd naar de kosten van uw project? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij staan ook voor u klaar op het gebied van terrassen onderheien, funderingstechnieken en boorpalen aanbrengen. Wilt u meer informatie over onze andere diensten? Neem gerust contact op. Wij geven u goed en persoonlijk advies op maat.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Heiwerken

Funderingstechnieken

Terras onderheien

Trillingsarm heiwerk

Stalen buispalen heien

Boorpalen aanbrengen

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan