Over ons

Over ons

Heibedrijf Zieleman Heiwerken is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het heien van stalen buispalen in beperkte ruimtes, zowel binnen als buiten. Onze doelstelling is om uitzonderlijke situaties op creatieve wijze op te lossen zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk. Met kleine heimachines van slechts 80 cm breed en 2 tot 6 meter hoog. Wij heien stalen buispalen van diverse diameters.

Hypermoderne machines

De machines waar wij mee werken zijn hypermodern en geheel door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Wij kunnen stalen buispalen op verschillende manieren in de grond aanbrengen. Wij heien met heihamers en we heien met machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Met deze machine worden trillingen tot een minimum beperkt. De lengte van de stalen buispalen die wij heien is in principe onbeperkt.

Wij zijn voortdurend bezig om onze machines verder te ontwikkelen en de techniek te verbeteren. Hebt u meer vragen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Zieleman Heiwerken
Schering 13
8281 JW, Genemuiden
T: 06 - 54 65 50 42
E: info@zielemanheiwerken.nl
KVK nummer:05066442
BTW nummer:NL814152417B01

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan