Heiwerken Emmen

Professioneel heiwerk

Heiwerken in Emmen

Kiest u voor professionele heiwerken in Emmen dan kiest u voor Zieleman Heiwerken. Met onze ruime kennis op het gebied van bodemtechnieken kunnen wij voorzien van het beste resultaat. Zijn de heiwerken in kleine ruimtes of binnen gebouwen? Geen probleem, wij zijn specialist in kleine heiwerken en kunnen boorpalen aanbrengen in veel verschillende situaties.

Waarom Zieleman Heiwerken?

Zieleman Heiwerken levert professionele heiwerken in Emmen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat mogelijk is en proberen wij continue te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld onze eigen hypermoderne machines, waardoor wij nieuwe wegen kunnen openen op het gebied van bodemtechnieken. Kiest u voor Zieleman Heiwerken dan kunt u het volgende verwachten:

  • Maatwerk voor een scherpe prijs
  • Heiwerken voor bedrijven en particulieren
  • Wij voeren onze diensten uit door heel Nederland
  • Alles is bij ons in eigen beheer

Stalen buispalen heien in Emmen

Stalen buispalen zijn de ideale oplossing voor heiwerken op locaties met beperkte ruimte. Denk hierbij aan bestaande gebouwen, viaducten en kleine tuinen. De stalen buispalen worden ter plekke op maat gemaakt en zijn hierdoor ook perfect voor wanneer de exacte maten niet bekend zijn. Door middel van lassen wordt de heistelling aan elkaar gekoppeld. Klein heiwerk is geen beperking voor ons, met onze compacte machine kunnen wij eenvoudig heien in kleine ruimtes. Zegt u Zieleman Heiwerken, dan zegt u ook stallen buispalen trillingsarm heien. Trillingsvrij heien beperkt de overlast aan de natuur en de omgeving, doordat er vrijwel geen trillingen vrijkomen. Om hiervoor te zorgen gebeurt het heien binnen in de stalen buispalen in plaats van bovenop.

Onderheid terras aanleggen in Emmen

Dé oplossing bij een verzakt terras dat niet waterpas ligt is het terras onderheiden. Het onderheien van een terras zorgt ervoor dat uw terras ook recht blijft. Hierdoor bespaart u ook direct op de onderhoudskosten. Door trillingsvrij te heien wordt de overlast van de werkzaamheden beperkt. Na het onderheien van uw terras heeft u geen last meer van scheve tafels of schuttingen en kunt u optimaal genieten in uw tuin.

Wat kosten heiwerken in Emmen?

Bij Zieleman Heiwerken krijgt u ruime ervaring, vakmanschap en scherpe prijzen. De exacte kosten van heiwerk varieert per project. Ieder heiwerkproject is uniek en vereist een andere aanpak. Wilt u weten wat het kostenplaatje is voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen met u kijken wij naar de beste werkwijze voor uw project. Heeft u vragen over onze heiwerken of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens een van onze projecten of neem in alle rust contact met ons op.

 

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Emmen nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan