Stalen buispalen

Zieleman Heiwerken

Wat zijn stalen buispalen?

We snappen dat u meer informatie zou willen ontvangen over stalen buispalen. En, wanneer moet men deze buispalen heien? Stalen buispalen worden voornamelijk gebruikt in beperkte ruimtes en bieden veel voordelen. Stalen buispalen worden gebruikt bij het heien. Deze worden gevuld met beton en zorgen zo voor een juiste fundering. Deze palen hebben een aantal kenmerkende eigenschappen. De diktes van een buispaal varieert vaak tussen 219mm tot en met 503mm. De diameters van onze stalen buispalen zijn 133mm, 168mm, 219mm, 273mm of 324mm. Eventuele grotere stalen buispaal afmetingen kunnen geleverd worden op aanvraag. De heipalen worden onder de heistelling door middel van lassen gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat onze palen geschikt zijn voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Het heien van stalen buispalen is trillingsarm en gebeurt met een laag geluidsniveau.

Wanneer wordt een buispaal geheid?

Het heien van stalen buispalen vindt vaak plaats op locaties met een beperkte werkruimte of werkhoogte. Hierbij kunt u denken aan bestaande gebouwen, onder viaducten of in achtertuinen. Als de ruimte beperkt is passen wij van heibedrijf Zieleman Heiwerken ons aan door gebruik te maken van een stalen buispaal. De buispaal is de meest gebruikte paal wanneer de ruimte beperkt is. De stalen buispaal afmetingen worden ter plekke op maat gemaakt. Dit is handig als het nog niet exact bekend is welke maten van toepassing zijn. Daarbij gebeurt het heien van stalen buispalen vrijwel zonder trillingen.

Kosten van stalen buispalen

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en elk project vergt een unieke aanpak. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u en wij komen samen met u graag tot een geschikte oplossing. Sinds kort werken we duurzamer aan de projecten door elektrisch te heien. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over onze stalen buispalen?

Wilt u graag meer weten over stalen buispalen? Of wilt u weten of stalen buispalen ook een oplossing voor uw situatie is? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Zieleman Heiwerken draagt graag haar steentje bij aan uw project. Samen kijken we naar een geschikte oplossing, prijzenplaatje en brengen we zo min mogelijk last tot uw omgeving.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan