Stalen buispalen

Wat zijn stalen buispalen nou eigenlijk? En, wanneer moet men deze buispalen heien? Stalen buispalen worden vooral gebruikt in beperkte ruimtes en bieden veel voordelen.

Wat zijn stalen buispalen?

Stalen buispalen worden gebruikt bij het heien. Deze worden gevuld met beton en zorgen zo voor een juiste fundering. Deze buispalen hebben een aantal kenmerkende eigenschappen. De diktes van buispalen variëren vaak tussen 219mm tot en met 503mm. De diameters van onze stalen buispalen zijn 133mm, 168mm, 219mm, 273mm of 324mm. Eventuele grotere afmetingen kunnen geleverd worden op aanvraag.

De heipalen worden onder de heistelling door middel van lassen gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat stalen buispalen geschikt zijn voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Het heien van stalen buispalen is trillingsarm en gebeurt met een laag geluidsniveau.

Wanneer stalen buispalen heien?

Het heien van deze buispalen vindt vaak plaats op locaties met een beperkte werkruimte of werkhoogte. Hierbij kunt u denken aan bestaande gebouwen, onder viaducten of in achtertuinen. Als de ruimte beperkt is passen wij van heibedrijf Zieleman ons aan door gebruik te maken van stalen buispalen.

De stalen buispaal is de meest gebruikte paal wanneer de ruimte beperkt is. De buispalen worden ter plekke op maat gemaakt. Dit is handig als het nog niet exact bekend is welke maten van toepassing zijn. Daarbij gebeurt het heien van stalen buispalen vrijwel zonder trillingen.

Kosten van stalen buispalen

De prijs van uw heiwerk is geheel afhankelijk van het project. Elk project is anders en elk project vergt een unieke aanpak. Wij bekijken graag de mogelijkheden met u en wij komen samen met u graag tot een geschikte oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over stalen buispalen?

Wilt u graag meer weten over stalen buispalen? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan