Heiwerken Hilversum

Heiwerken Hilversum

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw heiwerken in de omgeving van Hilversum? Dan bent u bij Zieleman Heiwerken aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar voeren wij onze diensten uit. Met een jong en dynamisch team, dat gevestigd is in Genemuiden, werken wij voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Als het gaat om heiwerkzaamheden, doen wij er alles aan om te blijven innoveren. Ook streven wij ernaar om altijd kwaliteit te leveren. Zieleman Heiwerken werkt met de nieuwste machines en heeft alles in eigen beheer. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van maatwerk tegen een scherpe prijs.

Diensten heiwerken Hilversum

Zieleman Heiwerken biedt verschillenden diensten aan in de omgeving van Hilversum, zoals het onderheien van uw terras. Door het onderheien van uw terras voorkomt of verhelpt u verzakking van de stenen. Zo kunt u weer jaren genieten van uw terras. Een andere dienst is het aanleggen van funderingen. Wij leggen stabiele funderingen aan met behulp van diverse funderingstechnieken. Deze technieken gebruiken wij om de grond te verstevigen. Zieleman Heiwerken heit ook stalen buispalen. In kleine ruimtes is dit de ideale manier van heien. Deze methode wordt bijvoorbeeld gebruikt in bestaande gebouwen, viaducten en achtertuinen. Bij grotere ruimtes brengen wij boorpalen aan. Dit doen wij trillingsarm. Wij beperken op deze manier de overlast voor natuur en omgeving. 

Heiwerken Hilversum Is Een Terras Aan Het Onderheien

Hypermoderne machines

Bij de werkzaamheden van Zieleman Heiwerken in de omgeving van Hilversum werken we met hypermoderne machines. De machines zijn geheel door onszelf ontwikkeld en geproduceerd. Daarom kunnen wij op verschillende manieren stalen buispalen in de grond aanbrengen. Wij heien met heihamers en met machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Op deze manier beperken we de trillingen in de buis tot een minimum. De trillingen bij onze heiwerken zijn zo minimaal dat wij het trillingsvrij durven te noemen.

Over ons 

Onze doelstelling is om uitzonderlijke situaties op een creatieve wijze op te lossen zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk. Zieleman Heiwerken is een dynamisch bedrijf dat graag naar Hilversum komt en altijd kwaliteit levert. Wij werken met machines van slechts 80 centimeter breed en twee tot zes meter hoog. Eén van onze specialiteiten is het heien van stalen buispalen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen machines.

Contact over heiwerken Hilversum

Heeft u nog vragen over Zieleman Heiwerken in de omgeving van Hilversum? Bekijk dan onze voorgaande projecten of neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw heiwerken.

 

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Hilversum nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan