Heiwerken Lemmer

Zieleman Heiwerken

Heiwerken Lemmer

Zieleman Heiwerken voert al meer dan 15 jaar haar diensten uit in de omgeving van Lemmer. Wij werken met een jong en dynamisch team voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Wij doen er alles aan om te blijven innoveren als het gaat om heiwerkzaamheden. Ook streven wij altijd naar kwaliteit. Zieleman Heiwerken werkt met de nieuwste machines en ontwikkelt alles zelf. Wij hebben alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij u verzekeren van maatwerk tegen een scherpe prijs.

Diensten

Zieleman Heiwerken biedt verschillende diensten aan, zoals het onderheien van uw terras. Door het onderheien van uw terras zorgt u ervoor dat de tegels niet verzakken of ophogen. Zo heeft u weer jaren plezier van uw mooie terras. Een andere dienst is het aanleggen van funderingen. Wij maken een stabiele fundering met behulp van funderingstechnieken. Deze technieken worden gebruikt om een ondergrond te verstevigen. Zieleman Heiwerken heit ook stalen buispalen. Het heien van stalen buispalen is een ideale manier van heien in beperkte ruimtes, zoals bestaande gebouwen, viaducten en achtertuinen. Voor grotere ruimtes brengen wij boorpalen aan. Wij brengen de boorpalen trillingsarm aan. Door het beperken van de trillingen, beperken wij de overlast voor natuur en omgeving. Wij staan graag met u en onze heiwerken aan de solide basis van uw nieuwe huis of bedrijfspand in de omgeving van Lemmer.

Heiwerken Lemmer met hypermoderne heimachines

Zieleman Heiwerken werkt met hypermoderne machines in de omgeving van Lemmer. De machines zijn geheel door onszelf ontwikkeld en geproduceerd. Zo kunnen wij stalen buispalen op meerdere manieren in de grond aanbrengen. Wij heien met heihamers en we heien met machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Op deze manier beperken we de trillingen in de buis tot een minimum. De trillingen zijn zo minimaal dat wij het trillingsvrij heien durven te noemen.

Over ons 

Zieleman Heiwerken is een dynamisch bedrijf in de omgeving van Lemmer. Onze doelstelling is om uitzonderlijke situaties op een creatieve wijze op te lossen zonder in te leveren op de kwaliteit van het heiwerk. Wij werken met kleine heimachines van slechts 80 centimeter breed en twee tot zes meter hoog. Eén van onze specialiteiten is het heien van stalen buispalen. Hierbij maken wij namelijk gebruik van onze eigen machines. Op deze manier weten wij zeker dat er kwaliteit wordt geleverd.

Contact heiwerken Lemmer 

Heeft u nog vragen over onze heiwerken in de omgeving van Lemmer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Lemmer nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan