Funderingstechnieken

Funderingstechnieken met stalen buispalen

Funderingstechnieken met stalen buispalen zijn wij in gespecialiseerd. Door de jaren heen hebben we een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van bodemtechnieken. Door deze lange ervaring kunt u, letterlijk, op ons bouwen.

Stalen buispalen zijn in de grond gevormde palen. Deze palen worden opgebouwd uit stalen buis segmenten. Stalen buispalen worden vaak ingezet bij beperkte ruimtes. Het heien van stalen buispalen is vrijwel trillingsarm en veroorzaakt weinig geluid.

Kennis van funderingstechnieken

De Nederlandse bodem is zeer divers voor wat betreft de opbouw van grondsoorten en grondlagen. Wij leveren en verzorgen grondkerende constructies en innovatieve ankertechnieken voor keerwanden en kelders. Ook verzorgen wij systemen voor de beheersing van het grondwaterniveau en infiltratiesystemen voor gebouwen op ‘staal’, ter voorkoming van palenrot en het indrogen van de bodem.

Bodem- en funderingstechnieken is dé basis voor elk bouwwerk

De kennis van de Nederlandse bodem en bodemtechnieken ziet u ook weer terug in onze funderingstechnieken. Want de basis onder elk bouwwerk is toch echt een goede fundering.

Voordat we daarmee kunnen beginnen, wordt onderstaand stappenplan nauwkeurig doorlopen.

  • Een uitgebreide analyse van de ondergrond.
  • Onderzoek naar het bouwwerk en de constructie hiervan. Een ondergrondse parkeergarage vergt immers een andere aanpak dan een woning.
  • Met deze informatie bepalen met welke technieken we de fundatie gaan aanbrengen.

Uiteraard willen we de omgeving van de bouwplaats zo weinig mogelijk belasten met hinder. Dat geldt voor omwonenden, maar ook om schade aan monumenten en andere gebouwen te voorkomen.

Funderingstechnieken met stalen buispalen

Stalen buispalen worden bijvoorbeeld gebruikt in bestaande gebouwen, onder viaducten of in achtertuinen. Stalen buispalen zijn een funderingstechniek die snel inzetbaar is. Daarbij is het flexibel, het kan voor zowel kleine projecten als op onderdelen van grote projecten ingezet worden. Wil je meer weten over funderingstechnieken met stalen buispalen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan