Heiwerken Akkrum

Professionele kleine heiwerken

Heiwerken Akkrum

Heeft u een project met kleine heiwerken in Akkrum of omgeving? Schakel dan Zieleman Heiwerken in. Wij klaren de klus op een zeer professionele en deskundige manier. Bij ons kunt u rekenen op 15 jaar ervaring. We werken zowel voor bedrijven als voor particulieren.  Niet alleen in Akkrum en omgeving kunt u op ons rekenen, maar ook in de rest van Nederland. Zieleman Heiwerken Akkrum levert maatwerk tegen een scherpe prijs. Dit is mogelijk doordat we alles in eigen beheer hebben. We werken altijd met de nieuwste technieken en ontwikkelen en produceren de machines waarmee we heien zelf.

Funderingstechnieken bij heiwerken Akkrum

Funderingstechnieken zijn technieken die gebruikt worden om een fundering te verstevigen. Hiermee cre√ęren we een stevige en veilige basis voor elk pand of terras. Voor het verstevigen van een fundering kan gebruik worden gemaakt van diverse technieken. Om te bepalen welke techniek we gaan toepassen, maken we eerst een analyse van de grond. De Nederlandse bodem is namelijk zeer divers qua grondsoort en -lagen. Vervolgens kijken we naar het bouwwerk en de manier waarop dit bouwwerk geconstrueerd wordt. Met deze informatie gaan we over op het bepalen van de juiste techniek voor uw heiwerken in Akkrum. Dit kan vari√ęren van een vloerplaat tot een paalfundering of een caissonfundering.

Trillingsvrije heiwerken Akkrum

Het heien van stalen buizen of buispalen brengt trillingen met zich mee. Door trillingsarm te heien, kunnen wij de overlast voor zowel de natuur als de omgeving tot een minimum beperken. Hier staan we ook om bekend. We heien in de stalen buispaal zelf en niet er bovenop, waardoor er vrijwel geen trillingen ontstaan. De buizen worden aan elkaar verbonden door middel van elektrisch lassen. Doordat onze machine klein is, wordt er op de werkplek weinig schade gemaakt. Met deze speciale machine kunnen wij ook heien binnen gebouwen.

Kosten heiwerken Akkrum

De kosten voor de heiwerken die wij uitvoeren in Akkrum en omgeving lopen uiteen. Elk project is uniek en vereist een andere aanpak. Wilt u weten wat het kostenplaatje is voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen met u bekijken wij wat de beste werkwijze is voor uw project. Neem ook eens een kijkje bij projecten die wij tot op heden uit mochten voeren.

Contact met Zieleman Heiwerken

Wij zijn voortdurend bezig om onze machines verder te ontwikkelen en de techniek te verbeteren. Bent u benieuwd geworden wat Zieleman Heiwerken Akkrum voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over onze diensten zoals het aanbrengen van boorpalen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Akkrum nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan