Heiwerken Heerenveen

Professionele heiwerken

Heiwerken Heerenveen

Bent u op zoek naar de juiste partij voor uw kleine heiwerken in Heerenveen? Zieleman Heiwerken is hierin gespecialiseerd. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren en gaan graag voor u aan de slag. Onze heiwerken voeren we niet alleen uit in Heerenveen, maar door heel Nederland.

Zieleman Heiwerken Heerenveen

Bij Zieleman Heiwerken stellen we ons tot doel om in uitzonderlijke situaties met een creatieve oplossing te komen, zonder dat we inleveren op de kwaliteit van onze heiwerken in Heerenveen. We gebruiken kleine heimachines van slechts 80 centimeter breed. De hoogte van de machines loopt uiteen van 2 tot 6 meter. De machines waar wij mee werken zijn hypermodern en door ons zelf ontwikkeld en geproduceerd. Stalen buispalen kunnen we op verschillende manieren in de grond aanbrengen. Wij heien met heihamers en we heien met machines waarmee we met een valblok in de buis heien. Hierdoor komen er slechts minimaal trillingen vrij. De lengte van de stalen buispalen die wij heien is in principe onbeperkt.

Trillingsvrije heien

Het heien van stalen buizen of buispalen veroorzaakt trillingen. Zieleman Heiwerken kan uw heiwerken in Heerenveen (bijna) trillingvrij uitvoeren. Hier staan we ook om bekend. Met trillingsarm heien beperken we de overlast voor zowel de natuur als de omgeving tot een minimum. Doordat er geheid wordt in de stalen buispaal zelf en niet er bovenop ontstaan er vrijwel geen trillingen. De buizen worden aan elkaar verbonden door middel van elektrisch lassen. Onze machine is vrij klein van afmeting, waardoor er op de werkplek weinig schade wordt gemaakt. Door deze speciale machine is ook heien binnen gebouwen voor ons geen enkel probleem.

Onderheid terras aanleggen

Is uw fijne terras door de jaren heen (deels) scheefgezakt? Zonde! Laat uw terras in Heerenveen onderheien door Zieleman Heiwerken en het is opgelost. Nooit meer struikelen over een steen die uitsteekt en nooit meer met bierviltjes in de weer om uw meubilair te stabiliseren. Geniet onbezorgd genieten op zonnige dagen. Een groot voordeel van een onderheid terras is dat u zonder zorgen een schuur, overkapping, veranda of serre op uw terras kunt plaatsen.

Contact met Zieleman Heiwerken Heerenveen

Bent u benieuwd wat Zieleman kan betekenen voor uw heiwerken in Heerenveen? Wij komen graag met u in contact om uw wensen te inventariseren. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op. De kosten verschillen namelijk per project. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Heeft u vragen over het aanbrengen van boorpalen, funderingstechnieken, terras onderheien of een van onze andere diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden ze graag voor u.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Heerenveen nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan