Boorpalen aanbrengen

Trillingsvrij en geluidsarm boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen in Nederland laat u zorgvuldig uitvoeren door een specialist op het gebied van heiwerken en funderingstechnieken. Wij van Zieleman Heibedrijf kunnen boorpalen volledig trillingsarm aanbrengen.

Boorpalen aanbrengen Zieleman Heiwerken

Het aanbrengen van boorpalen, ook wel vegaarpalen of mortelschroefpalen genoemd, in bestaande gebouwen is voor veel bedrijven een lastige klus. Voor de specialisten van Zieleman Heibedrijf is dit geen enkel probleem. Wij plaatsen vegaarpalen veilig en deskundig. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met betrekking tot funderingsoplossingen. Wij passen ons graag aan de situatie aan en bieden daarom flexibele oplossingen voor zowel grote als kleinere oppervlaktes.

Het aanbrengen van boorpalen

Met behulp van een boormotor draaien wij een avegaar in de grond. Als de boor de vaste laag bereikt wordt via de holle kern betonmortel naar beneden gepompt. Wanneer dit gebeurt komt tegelijkertijd de boor omhoog. De betonmortel vult namelijk de ruimte onder de boor. Vervolgens kan een wapeningskorf in de nog niet geharde betonmortel geplaatst worden. Uiteindelijk ontstaat zo een gewapende schroefmortelpaal. Heeft u heiwerk dat moet plaatsvinden in een beperkte ruimte? Dan maken wij gebruik van stalen buispalen. Deze zijn ter plekke op maat te maken, waardoor dit een ideale oplossing is voor kleinere ruimtes.

Trillingsarm boorpalen aanbrengen

Boorpalen, zijn trillings- en geluidsarme in de grond gevormde palen. Wanneer verzakking in de grond belangrijk is tijdens uw bouwproject zijn vegaarpalen de ideale oplossing. Zieleman Heiwerken kan boorpalen trillingsarm aanbrengen op elke gewenste locatie. Door het beperken van trillingen beperken wij de overlast voor natuur en omgeving. Zo zijn ze toepasbaar in de utiliteitsbouw, woningbouw en de civiele bouw. Wij leveren boorpalen in diverse uitvoeringen en maten.

Heiwerken en funderingstechnieken

Om te zorgen dat een bouwwerk constructief veilig is, is een goede fundering vereist. Zieleman Heiwerken is specialist op het gebeid van heiwerken en funderingstechnieken. Met ons kwaliteitswerk bent u verzekerd van een solide basis voor uw gebouw of terras. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met hypermoderne machines. Doordat wij deze machines zelf ontwikkelen en produceren zijn wij instaat continue creatieve oplossingen te bieden. U kunt onder andere bij ons terecht voor het onderheien van uw terras, het heien van stalen buispalen en funderingstechnieken. Wij hebben recentelijk de overstap gemaakt naar elektrisch heien, en we zijn ervan overtuigd dat dit een belangrijke stap is in de richting van duurzamer bouwen. Door elektriciteit te gebruiken in plaats van traditionele dieselbrandstoffen, verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar dragen we ook bij aan een gezondere leefomgeving voor iedereen. Elektrisch heien vermindert geluidsoverlast en trillingen, waardoor de impact op de natuur wordt geminimaliseerd. Bij Zieleman Heiwerken zetten we ons in voor een schonere toekomst en zijn we trots om deze milieuvriendelijke praktijk te omarmen. Nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet om een van onze specialisten te benaderen.

Meer weten over boorpalen aanbrengen?

We begrijpen dat het aanbrengen van boorpalen nog veel vragen bij u kan oproepen. Bijvoorbeeld hoe zit het met de riolering of de kabels? Iedere situatie is uiteraard anders. Wij hebben voor elke vraag een passend antwoord. Neem daarom gerust eens contact met ons op en vraag naar uw oplossing.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Heiwerken

Funderingstechnieken

Terras onderheien

Trillingsarm heiwerk

Stalen buispalen heien

Boorpalen aanbrengen

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan