Boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen laat u doen door een specialist op het gebied van heiwerken en funderingstechnieken. Wij van Zieleman Heibedrijf kunnen boorpalen volledig trillingsarms aanbrengen.

Boorpalen ook wel vegaarpalen of mortelschroefpalen genoemd, zijn in de grond gevormde palen. Wanneer verzakkingen in de grond een belangrijke factor is tijdens uw bouwproject, dan zijn vegaarpalen de ideale oplossing. Wij van Zieleman heiwerken kunnen boorpalen trillingsarm aanbrengen op elke gewenste locatie. Wij leveren boorpalen in diverse uitvoeringen en maten.

Waarom Zieleman Heiwerken voor Boorpalen aanbrengen?

Het aanbrengen van boorpalen in bestaande gebouwen is voor veel bedrijven een lastige klus. Voor de specialisten van Zieleman Heibedrijf is dit geen enkel probleem. Wij plaatsen vegaarpalen veilig en deskundig. Onze specialisten hebben al jaren ervaring op het gebied van funderingsoplossingen. Wij passen ons graag aan de situatie aan en bieden daarom flexibele oplossingen voor zowel grote als kleinere oppervlaktes.

Aanbrengen boorpalen

  • Met behulp van een boormotor wordt een avegaar de grond in gedraaid.
  • Als de boor de vaste laag heeft bereikt wordt via de holle kern betonmortel naar beneden gepompt. Tegelijkertijd wordt de boor teruggetrokken.
  • De betonmortel vult de ruimte onder de boor.
  • Vervolgens wordt een wapeningskorf in de nog plastische betonmortel geplaatst.
  • Uiteindelijk ontstaat een gewapende schroefmortelpaal.

Meer weten over boorpalen aanbrengen?

We begrijpen dat het aanbrengen van boorpalen nog veel vragen bij u kan oproepen. Bijvoorbeeld hoe het met de riolering zit, of de kabels. Iedere situatie is uiteraard anders. Wel hebben we voor elke vraag een passende antwoord. Neem daarom gerust eens contact met ons op en vraag naar uw oplossing.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Onderheid terras aanleggen

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan