Boorpalen aanbrengen

Boorpalen aanbrengen in Nederland laat u doen door een specialist op het gebied van heiwerken en funderingstechnieken. Wij van Zieleman Heibedrijf kunnen boorpalen volledig trillingsarm aanbrengen.

Boorpalen, ook wel vegaarpalen of mortelschroefpalen genoemd, zijn trillings- en geluidsarme in de grond gevormde palen. Wanneer verzakking in de grond belangrijk is tijdens uw bouwproject, dan zijn vegaarpalen de ideale oplossing. Wij van Zieleman heiwerken kunnen dankzij onze ervaring boorpalen trillingsarm aanbrengen op elke gewenste locatie. Door het beperken van trillingen beperken wij de overlast voor natuur en omgeving. Zo zijn ze toepasbaar in de utiliteitsbouw, woningbouw en de civiele bouw. Wij leveren boorpalen in diverse uitvoeringen en maten.

Boorpalen aanbrengen Zieleman Heiwerken

Het aanbrengen van boorpalen in bestaande gebouwen is voor veel bedrijven een lastige klus. Voor de specialisten van Zieleman Heibedrijf is dit geen enkel probleem. Wij plaatsen vegaarpalen veilig en deskundig. Onze specialisten hebben een jaren lange ervaring met betrekking tot funderingsoplossingen. Wij passen ons graag aan de situatie aan en bieden daarom flexibele oplossingen voor zowel grote als kleinere oppervlaktes.

Aanbrengen van boorpalen

Met behulp van een boormotor draaien wij een avegaar in de grond. Als de boor de vaste laag bereikt wordt via de holle kern betonmortel naar beneden gepompt. Wanneer dit gebeurt komt tegelijkertijd de boor omhoog. De betonmortel vult de ruimte onder de boor. Vervolgens kan een wapeingskorf in de nog niet geharde betonmortel geplaatst worden. Uiteindelijk ontstaat zo een gewapende schroefmortelpaal.

Meer weten over boorpalen aanbrengen?

We begrijpen dat het aanbrengen van boorpalen nog veel vragen bij u kan oproepen. Bijvoorbeeld hoe het met de riolering zit, of de kabels. Iedere situatie is uiteraard anders. Wij hebben voor elke vraag een passend antwoord. Neem daarom gerust eens contact met ons op en vraag naar uw oplossing.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Meer heiwerken

Boorpalen aanbrengen

Terras onderheien

Funderingstechnieken

Stalen buispalen heien

Heiwerken

Gerelateerde bouw projecten heibedrijf

Onze referenties op het gebied van heiwerken

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek. Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen? Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan