Heiwerken Lelystad

Professionele kleine heiwerken

Heiwerken Lelystad

Bent u op zoek naar de juiste partij voor het uitvoeren van professionele kleine heiwerken in Lelystad? Kies dan voor Zieleman Heiwerken. Al meer dan 15 jaar voeren wij met een enthousiast team onze werkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Onze heiwerken voeren we onder andere uit in Lelystad, maar ook in de rest van Nederland.

Waarom Zieleman Heiwerken Lelystad?

Bij Zieleman Heiwerken Lelystad streven we altijd naar kwaliteit en blijven we continu innoveren op het gebied van heiwerkzaamheden. Bovendien hebben we alles in eigen beheer. We werken met de nieuwste machines, die door ons zelf zijn ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor kunt u rekenen op kwalitatief maatwerk voor een goede prijs. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de mogelijkheden, maar kijken we ook continu naar nieuwe opties. Neem ook eens een kijkje bij de projecten die wij tot op heden uit mochten voeren.

Stalen buispalen heien Lelystad

Onze specialisatie is het heien met stalen buispalen. Dit is perfect voor heiwerken op locaties waar de ruimte beperkt is. Hierbij kunt u denken aan bestaande gebouwen, viaducten en kleine tuinen. Buispalen hebben een aantal kenmerkende eigenschappen:

  • Dikte variërend van 219 tot en met 503 millimeter
  • Hoge draagkracht
  • In verschillende lengtes mogelijk
  • Volledig grondverdringend

De stalen buispalen worden ter plekke op maat gemaakt. Door te lassen worden de heipalen onder de heistelling gekoppeld. Dit maakt elke stalen buispaal geschikt voor bijvoorbeeld kleine tuinen of opritten. Bij Zieleman Heiwerken Lelystad staan we bekend om ons trillingsarme heiwerk. Doordat er geheid wordt in de stalen buispaal zelf in plaats van erbovenop, ontstaan er vrijwel geen trillingen. Hiermee beperken we de overlast voor de omgeving tot een minimum.

Onderheid terras aanleggen

Wilt u in de zomer genieten van uw terras, maar ergert u zich aan de scheve tegels die u overal ziet? Wij hebben hiervoor de perfecte oplossing. Laat uw terras onderheien, zodat het niet meer zal verzakken. Nooit meer wiebelende stoelen of wankele tafels. Bovendien kunt u zonder zorgen een serre, overkapping of veranda plaatsen.

Contact over heiwerken in Lelystad

Bent u benieuwd wat Zieleman kan betekenen voor uw kleine heiwerken in Lelystad? Wij komen graag met u in contact om uw wensen te inventariseren. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op. De kosten zijn voor elk project anders. Elk project is namelijk uniek en vraagt om een andere aanpak. Heeft u vragen over het aanbrengen van boorpalen, de verschillende funderingstechnieken of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Heibedrijf uit omgeving Lelystad nodig?

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

Offerte aanvragen

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan