Heiwerk betonpalen

Zieleman Heiwerken

Heiwerk betonpalen

Het is altijd een bijzonder moment als de eerste paal van uw woning of uw bedrijfspand de grond in gaat. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Wat houdt heiwerk precies in en wat zijn heiwerk betonpalen nu eigenlijk? Zieleman Heiwerken legt het duidelijk voor u uit. Wij staan namelijk graag met u en onze heiwerken aan de solide basis van uw nieuwe huis of bedrijfspand. Hierbij gebruiken wij de juiste technieken voor het beste resultaat.

Wat is heiwerk?

Heiwerk is de werkzaamheid waarbij boorpalen in de grond worden gebracht. Deze palen dienen als basis van een goede fundering. Het heien kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Voordat Zieleman Heiwerken start met de heiwerkzaamheden, wordt er een goed bodemonderzoek uitgevoerd. Dit is essentieel voor het stevig plaatsen van de palen. Wij heien onder meer door middel van het continue slaan met een heiblok, een impacthamer of het laten vallen van de paal in een valblok. Dit moet uiterst secuur worden uitgevoerd, anders kan de heipaal kapot geheid worden. Dan ontstaan er trillingen in de grond, wat overlast kan veroorzaken in de omgeving en schade kan toebrengen aan omliggende gebouwen en panden. Daarom is het des te belangrijker om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zieleman Heiwerken heeft jarenlange ervaring met verschillende projecten en heiwerken.

Toepassing heiwerk betonpalen

Heiwerk betonpalen zijn niet volledig van beton. In eerste instantie wordt er gebruik gemaakt van stalen buispalen. Deze worden vervolgens gevuld met beton, waardoor een solide fundering ontstaat. De heiwerk betonpalen hebben een aantal kenmerkende eigenschappen. De dikte van een buispaal varieert vaak tussen de 219 mm en 503 mm. De diameters van onze heiwerk betonpalen zijn 133 mm, 168 mm, 219 mm, 273 mm of 324 mm. Eventuele grotere afmetingen heiwerk betonpalen kunnen op aanvraag ook geleverd worden. De buispalen worden onder de heistelling door middel van lassen aan elkaar gekoppeld. Hierdoor zijn onze palen zeer geschikt voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Zieleman Heiwerken is gespecialiseerd in trillingsarm heien, wat inhoudt dat ook het geluidsniveau laag ligt. Hiermee veroorzaken we zo min mogelijk overlast. Doordat onze machine relatief klein van afmeting is, wordt er op de werkplek weinig schade gemaakt. Door deze speciale machine is ook heien binnen gebouwen voor ons geen enkel probleem.

Expert in klein heiwerk

Wij zijn ijzersterk in heiwerk, vooral in klein heiwerk. Moeilijk bereikbare ruimtes zijn voor ons geen probleem. Sterker nog, het is onze specialiteit. Met onze moderne machines kunnen wij in vanuit verschillende hoeken heien. Hierdoor is het voor ons mogelijk om hoge kwaliteit te leveren bij heiwerk met beperkte ruimte. Heiwerken vormen de basis van uw woning of bedrijfspand, onze professionaliteit vormt de basis voor uw vertrouwen. Wij streven naar een optimale samenwerking om zo het maximale resultaat te behalen.

Heiwerk betonpalen

Meer weten over heiwerk betonpalen?

Wilt u graag meer weten over een heiwerk betonpalen? Of wilt u weten of een onze manier van heiwerken ook een oplossing voor uw situatie is? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw project? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan