Stalen buispaal

Zieleman Heiwerken

Stalen buispaal

Al meer dan 20 jaar is Zieleman Heiwerken deskundige in het heien van stalen buispalen. Het heien van een stalen buispaal is de ideale oplossing voor heiwerkzaamheden in beperkte ruimtes. Hierbij kunt u denken aan heiwerkzaamheden in uw achtertuin, onder een viaduct of aan bestaande gebouwen. Wij komen bij u op locatie en verrichten compleet maatwerk.

Wat is een stalen buispaal?

Een stalen buispaal wordt gebruikt bij het heien. De stalen buispaal wordt dan gevuld met beton en zorgt zo voor een juiste fundering. Deze stalen buispaal heeft kenmerkende eigenschappen. Zo heeft een stalen buispaal verschillende diktes en diameters. De diktes vari√ęren tussen 219 millimeter tot en met 503 millimeter. De diameters van onze palen zijn 133, 168, 219 of 324 millimeter. Heeft u grotere afmetingen nodig? Op aanvraag kunnen wij die op maat voor u leveren. De buispalen worden onder de heistelling door middel van lassen gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat deze stalen buispaal geschikt is voor bijvoorbeeld opritten of kleine tuinen. Voordelen van het heien van een stalen buispaal zijn onder andere dat er nagenoeg geen trilling ontstaat en dat het geluidsniveau zeer laag is.

Werkwijze stalen buispaal

De buispalen worden aangebracht in verschillende ruimtes. Zijn vooraf de maten en de soort niet bekend? Geen probleem, wij maken ze op maat wanneer wij op locatie zijn. Het heien van een buispaal gebeurt door middel van machines. De buispalen worden door heihamers in de grond aangebracht. Deze machines zijn door onszelf ontwikkeld en geproduceerd. Dit maakt het mogelijk om de hoogwaardige kwaliteit te leveren waar wij naar streven. Bovendien brengt dit ons in staat om voor elke heiklus het beste materiaal tot onze beschikking hebben.

Trillingsarm heien

De heiwerkzaamheden van Zieleman Heiwerken worden met een laag geluidsniveau en trillingsvrij uitgevoerd. Dit doen we door niet te heien op de buispalen zelf, maar in de buispalen. Op deze wijze beperken we de overlast voor de omgeving en natuur. De machines die wij gebruiken zijn slechts 80 centimeter breed en 2 tot 6 meter hoog. Door deze afmetingen zijn onze machines handzaam in gebruik. Zo verrichten we zo beperkt mogelijk schade aan op de werkplek. Onze machines kunnen gemakkelijk binnen gebouwen of onder een viaduct geplaatst worden. Mocht het nodig zijn, dan zijn wij in staat om de machine met een kraan over een gebouw heen te zetten. Zo zorgen wij ervoor dat iedere stalen buispaal altijd zorgvuldig geplaatst wordt.

Contact Zieleman Heiwerken

Ieder project is uitzonderlijk en vergt een geschikte uitvoering. Om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijke kosten kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden bij u op locatie, de benodigdheden en de bijbehorende kosten. Heeft u nog vragen over de toepassing van een stalen buispaal of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan met alle rust contact op. Wij staan u graag te woord.

Waarom Zieleman Heibedrijf

Maatwerk voor een scherpe prijs

Voor bedrijven en particulieren

Door heel Nederland

Alles in eigen beheer

Deskundig advies van een ervaren heibedrijf

Zieleman is uw professional op het gebied van bodem- en funderingstechniek.
Zoekt u een ervaren partner voor het heien van buispalen of raketpalen?
Neem dan contact op met ons!

of bel direct 06 - 546 550 42

Een Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan